Politika privatnosti i uvjeti korištenja

Check our MENU & order delivery!


ADRESA: Trg Bazilike 4, 53291 Novalja

RADNO VRIJEME:
PON-NED: 09:00-24:00

DOSTAVA: +385 98 163 1231

Politika privatnosti

Roberta Cossu j.d.o.o., Slatinska ulica 18, Novalja, vlasnik je sadržaja koji se nalazi na ovoj web stranici. Informacije koje se nalaze na njoj, kao što je ponuda usluga, posebne ponude ili radno vrijeme, dostupne su za osobnu uporabu, nisu predmetom ugovora, podložne su promjenama i mogu se izmijeniti bez prethodne obavijesti. Roberta Cossu j.d.o.o. ne mogu se smatrati odgovornim za bilo kakve probleme ili štete nastale oslanjanjem na web stranicu ili njenim korištenjem, kao i korištenjem web sadržaja trećih strana na koje se usmjerava putem hipertekstualnih veza.

Kolačići

Od posjetitelja ove web stranice mogu se prikupljati kolačići. To su tekstualne datoteke koje sadrže skupine podataka koje se pohranjuju na Vaš uređaj svaki put kada posjetite web stranicu. Kolačići omogućuju web stranici pohranu određenih podataka kojima omogućuju jednostavnije i brže pregledavanje web stranice. Vrste kolačića koje koristi Roberta Cossu j.d.o.o. su sljedeće:

  1. Kolačići za pregled i korištenje web stranice (browsing cookies, session cookies). Potrebni su za ispravno funkcioniranje web stranice, i koriste se neovisno o Vašim postavkama preglednika. Možete ih obrisati unutar Vašeg preglednika u bilo kojem trenutku;
  2. Analitički kolačići. Koriste se za prikupljanje podataka o korištenju web stranice. Ne pohranjuju Vaše osobne podatke, ali agregiraju anonimne podatke. Vrste podataka koje se prikupljaju mogu obuhvaćati: vrste preglednika koje se koriste, vrste uređaja s kojih se pristupa web stranici ili podstranice koje se najčešće posjećuju. Navedeni se podaci prikupljaju kako bi se prilagodilo i unaprijedilo korisničko iskustvo;
  3. Kolačići trećih strana. Koriste se kada se spajate s, primjerice, našom uslugom pronalaska rute do restorana – tada, uz Vašu dozvolu, prikupljamo podatak o Vašoj lokaciji kako bismo mogli pronaći rutu do restorana. Bez podatka o lokaciji, usluga ne bi bila moguća. Ovakve integracije mogu koristiti Vaše osobne podatke ukoliko ih podijelite s njima, no neće ih koristiti ako ih samostalno i svojevoljno ne ustupite. Kolačići trećih strana mogu se izmijeniti u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave treće strane, budući da su treće strane ujedno i pružatelji usluge.

Napomena: privolu za pružanje podataka putem kolačića dajete ako kliknete na polje ‘Prihvaćam’ ili ako nastavite surfati na našoj web stranici. U bilo kojem trenutku možete obrisati kolačiće preko svog preglednika ili postaviti preglednik da Vas upozori o prisutnosti kolačića, kako biste ih mogli prihvatiti ili odbiti. O tome kako prilagoditi ili zabraniti spremanje kolačića unutar Vašeg web preglednika možete saznati više odabirom opcije ‘Uskrati privolu’.

Prikupljanje osobnih podataka

Roberta Cossu j.d.o.o. može prikupiti Vaše osobne podatke u sljedećim slučajevima:

  • Ako odlučite kontaktirati Roberta Cossu j.d.o.o. preko kontakt-podataka navedenih u podnožju stranice, poštom ili telefonski;
  • Ako odlučite kontaktirati Roberta Cossu j.d.o.o. preko kontakt-obrasca na stranici Kontakt. U tom se slučaju Vaši podaci (ime i e-mail adresa te drugi podaci koje odlučite svojevoljno otkriti) koriste kako bi Vam se moglo odgovoriti na Vaš upit vezan uz naše poslovanje, ili dati ponudu naših usluga ukoliko to zatražite. Osnova po kojoj se prikupljaju podaci jest Vaša privola za slanje podataka te naši legitimni poslovni interesi. Roberta Cossu j.d.o.o. se obvezuju ukloniti osobne podatke prestankom osnove za njihovu obradu, ili na Vaš zahtjev, prema tome što nastupi ranije.

Roberta Cossu j.d.o.o. će prikupljati, obrađivati i analizirati podatke samo onoliko dugo koliko je to potrebno i u skladu s zakonskim odredbama.

Uskrata privole

Roberta Cossu j.d.o.o. omogućuju korisnicima lako upravljanje svojim privolama. U svakom trenutku, dane se privole mogu otkazati. Privola za kolačiće otkazuje se klikom na “Politika privatnosti” u gornjem dijelu web stranice, odabirom “Uskrati privolu” te korištenjem uputa s podstranice na koju vodi gumb za uskratu privole. Privola za podatke pružene preko elektronske pošte, telefona ili pošte može se otkazati slanjem maila s naznakom “Uskrata privole” i pojašnjenjem podataka koje se žele uskratiti, preko kontakt-obrasca na našoj stranici Kontakt.

Dijeljenje podataka

Roberta Cossu j.d.o.o. dijeli podatke s drugim poslovnim subjektima ili vlastima samo kada je to potrebno ili zakonski dopušteno. Dijelimo osobne podatke iz naše evidencije samo u svrhu obrade podataka i pružanja kvalitetnije usluge korisnicima koji nam te podatke pružaju. Možemo dijeliti osobne podatke s trećim stranama kada nam pružaju usluge povezane s aplikacijama i funkcionalnostima na web stranici (npr. Google Maps), obradu podataka (npr. Google Analytics), informatičke i marketinške usluge, računovodstvene usluge, hosting i održavanje web mjesta te pravno savjetovanje.

Pristup podacima

Korisnici imaju pravo znati koji se podaci čuvaju u našoj evidenciji, u bilo kojem trenutku. Možete ostvariti to pravo slanjem upita preko naše kontakt forme na stranici Kontakt, s naznakom “Pristup podacima” ili putem pošte, slanjem upita s naznakom “Pristup podacima” za Roberta Cossu j.d.o.o., Slatinska ulica 18, Novalja.

Ostala prava korisnika

Roberta Cossu j.d.o.o. obvezuje se na transparentan proces postupanja s Vašim osobnim podacima. Imate pravo pristupiti, ispraviti i ograničiti prethodno pružene privole za obradu podataka. Uz to imate pravo na brisanje i prenosivost podataka te druga prava vezana uz osobne podatke. Na sve obrade podataka možete uložiti i pisani prigovor, i to s naznakom “Prigovor na obradu podataka”, poštom na Roberta Cossu j.d.o.o., Slatinska ulica 18, Novalja ili e-mailom, preko naše forme za slanje upita na stranici Kontakt.